KURSER

Poledance

Gå gärna nivåerna mer än en gång. Det kan vara skönt att landa lite och förbättra det du kan istället för att skynda och allt blir halvdant och slarvigt! Tävla inte mot de andra, för vi har alla olika bakgrund och förutsättningar. Lämplig klädsel shorts, linne/sportbh. 

 

Poledance nybörjare steg 1 och 1+

Inga Förkunskaper krävs, och du behöver inte vara tränad eller ha tidigare danserfarenheter.

Alla är välkomna oavsett kroppstyp eller ålder! För att bygga upp styrkan snabbare så kombinera gärna med någon utav våra styrkeklassser och open pole.

Vi jobbar med grundläggande teknik på ett säkert sätt för att undvika skador ,bygger upp styrka samt ökar rörligheten. Vi övar på olika snurrar, klättring samt förbereder oss för nivå 2.


steg 1 måndag 17,30 start 23/10  8ggr

Instruktör: 


steg 1 torsdag 17,30 start 26/10  8ggr

Instruktör:  


steg 1+  måndag 18,40  start 23/10   8ggr    

Instruktör: Sara Bjelk


Polekids  Öppen nivå 6-12år

På ett lekfullt sätt lär vi oss lite grunder i poledance. Det blir många roliga snurrar och tricks där fokus på kursen är att barnen skall ha kul och röra på sig samt utveckla sin styrka och kroppskontroll. (Givetvis lär vi inte ut några sensuellla rörelser.)

Lördag 10,00 start lördag den 28/10 instruktör: Daniella Jacobsson

60min 8ggr  1050kr


Poledance steg 2 /2+

För att gå nivå 2 måste du ha genomfört nivå 1 hos oss eller motsvarande på andra studios.

Nu är det dags för mer tricks uppe på stången! 

tisdag kl 19,00 start 24/10   8ggr

Instruktör: Sara Bjelk


Poledance steg 3/3+

För att börja på denna nivån bör du känna att du klarar så som invert på båda sidor, cross knee release , outside och inside leghang. Ingen jättestor skillnad de stegen emellan.Vi jobbar mycket med combos, men även enskilda tekniker. 

tisdag 19,00 start 24/10 8ggr  Instruktör: Daniella Jacobsson


poledance steg 4 och 5

Nu bör shouldermount sitta och du är redo för tyngre och lite läskigare tekniker och kombinationer. 

Nytt för denna terminen är att vi har steg 5, och för att gå den bör du ha gått steg 4 minst en gång. 

steg 5 onsdag 18,00 start 25/10 Instruktör: Ulrika Luckabauer

steg 4 fredag 18,40 start 20/10 Instruktör: Ulrika Luckabauer


Tricks 

En klass där hela fokusen ligger på att lära oss enskilda pole tricks. Teknikerna förklaras grundligt och svårighetsnivån anpassas till er anmälda elever. 

Öppen nivå ! Det kommer att finnas olika tricks ni kan jobba på paralellt även om det skulle bli stor nivånskillnad i gruppen. 

måndagar 17,30 start 23/10 Instruktör : Ulrika Luckabauer 


Exotic 

En spännande kurs där du lär en koreografi i exotic poledance och det är en fördel om du gått eller går nybörjarnivån i vanlig poledance samtidigt. Välj själv om du vill dansa med eller utan klackar , använd gärna knäskydd eller benvärmare. 

fredag  kl 17,30 start 20/10  Instruktör: Ulrika Luckabauer


Pole combo

En kurs där du aktivt lär dig att sätta ihop combos genom att vi bland annat drar slumpmässiga tricks från hässleholm poles egna kortlek.

Vi kommer även blanda in nya tekniker från fredagens nya trickslektion. Vi brukar hitta många nya roliga övergångar från tricks som vi kanske aldrig tänkt på.

Denna kursen brukar hjälpa en att utvecklas oavsett vilken nivå du är på. Du kommer att få lättare att tänka ut egna combos och slipper stå och fundera på vad du skall göra när du tränar själv sen. Rekommenderas från nivå 2 och uppåt.

måndag kl 18,40 start 23/10  Instruktör: Ulrika Luckabauer


Dancefitness NYHET 

Ett danspass där alla kan vara med. Dance fitness är ett zumba inspirerat pass där vi har roligt och rör på hela kroppen. Inga förkunskaper krävs. Det enda som krävs är att du är beredd att ha roligt tillsammans med mig.

Tisdagar  18,00 start  24/10 Instruktör: Daniella Jacobsson

45min  8ggr  700kr / kurs  Flexibilitet: Stretching är inte bara för dig som vill bli vig utan ett utmärkt komplement till all typ av träning. Lektionerna består av uppvärmning samt olika övningar som stretchar en eller flera muskelgrupper. Fokus ligger på säkerhet och teknik för att undvika skador. 

Flex : torsdag kl 19,25  start 26/10  45min 8ggr 700kr  Instruktör: Carina Holmkvist

                                             

Polefitness

Ett pulshöjande och svettigt träningspass med stången som hjälpmedel. Här tränar vi igenom hela kroppen för att oss starkare fysik och få bättre förutsättningar inom poledance.

torsdag kl 18,40 start 26/10  45min 8ggr 700kr 

Instruktör: Carina Holmkvist


Nyhet! Exotic play

Här övar vi på grundtekniker i exotic , men även både lättare och lite mer avancerade övergångar och tekniker. Några exempel är olika skulderstående , kullerbyttor, cresent rolls och fish flops. Mycket floorwork.

Denna kursen får du gärna ha klackar men absolut inget måste. Varning för många asgarv på denna kursen. Inga förkunskaper krävs men är en fördel om du gått pole eller exotic tidigare.

ingen kurs termin 4


Statisk pole 

I den här kursen gör vi tricks, flips och combinationer på statisk stång. Ett fantastiskt sätt att träna upp styrkan och att utmana dig själv. Öppen nivå

ingen kurs termin 4


Poledance flow

Du får lära dig några grundläggande poledancesteg, floorwoork och enklare tricks uppe på stången som i det slutliga blir en koreografi.

Linne/sportbh, shorts samt knästrumpor är att rekommmendera.

Inga förkunskaper krävs, men det är en fördel om du har gått eller går poledance steg 1 parallellt med denna kurs. Roligt och pulshöjande som precis andra polekurser leder till att du blir starkare och smidigare.

ingen kurs termin 4


Twerk NYHET

Ett roligt och energi krävande pass med rumpan som fokus. Vi kommer lära oss att skaka loss genom olika tekniker som sedan appliceras på enkla koreografier.

För att skapa de bästa förutsättningarna rekommenderas lösa byxor (det går att ha leggings men det ger inte samma rörelse effekt). Passet kan köras med eller utan skor, utgå från vad du är bekväm med. Det kommer bli en skrattfylld och svettig upplevelse där träningsvärk utlovas!


Ingen twerk termin 4Open pole

För dig som vill träna självständigt utöver lektionerna. Alla är välkomna oavsett om du är elev hos oss eller ej. 50kr/gång 

krävs att du föranmäler dig . Anmäl dig innan om du tänkt komma.


Drop in 

Det går utmärkt att hoppa in på en lektion i mån av plats.

föranmälan krävs. 


Priser :

poledance , exotic, tricks och twerk  1050 kr   60min   8ggr 

drop in 150kr / klass 

polefitness , flexibilitet  och  dancefitness 45min   700kr    8ggr

drop in 100kr / klass

polekids   1050kr   60min  8ggr

drop in 150kr /klass 


anmäl dig till

3 kurser = 10 % på hela beloppet 

4 kurser  = 15% på hela beloppet 

5 el fler  = 20% på hela beloppet  

maxpris 4700kr ( gå så många kurser du vill) 


Du räknar själv ut beloppet och swishar till 0736389544